ONI MILUJÚ DETAILY – VY SI ZAMILUJETE KONGRES HOTEL ROCA*** KOŠICE

KONFERENCIA | BANKET | RECEPCIA | RAUT | TEAMBUILDING

Dnešný SK KONGRES partner doslova „žije“ pre manažérov a podujatia. Všetko v ňom je prispôsobené tak, aby ste mali podstatné veci pre Váš biznis alebo stretnutie poruke.

Hotel myslí aj na zajtrajšok čo sa prejavuje v jeho ECO PROGRAME. Využíva ECO NATURAL produkty, získané recykláciou celulózových vlákien, ktoré nie sú umelo bielené.

UBYTOVANIE

Moderný, výhodne situovaný hotel zariadený v štýle mestskej elegancie o celkovej kapacite 57 klimatizovaných, komfortne zariadených izieb s bezplatným vysokorýchlostným pripojením na Internet a bohatými raňajkami vo forme švédskych stolov.

KONFERENCIE

Kongresová a banketová sála ROCA s kapacitou až 200 osôb, ktorá Vás očarí ideálnou kombináciou moderného variabilného plne klimatizovaného priestoru s možnosťou zatemnenia, technického vybavenia na najvyššej úrovni a profesionálneho servisu. Vaše školenie, konferenciu, poradu, raut, firemnú prezentáciu pripravíme s najvyššou pozornosťou na detaily.

REŠTAURÁCIA

V ponuke vždy kvalitné a čerstvé suroviny. Na jedálnom lístku nájdete tradičné jedlá aj kulinárske špeciality. Zásnuby, svadby, oslavy výročí a stretnutia priateľov obohatené o zážitkovú gastronómiu talentovaných skúsených šéfkuchárov v tíme Mareka Masleja a Petra Tótha, elegantne prezentované v klimatizovanom prostredí nášho hotela s kapacitou spoločenského priestoru do 80 hostí.

KONGRES HOTEL ROCA***

K VAŠIM SLUŽBÁM!

+421 (0) 917 708 090

kongres@hotelrocakosice.sk