Pred pár dnami začala astrologická jar. To by malo znamenať, že nízke čísla pri teplote budú striedať dvojciferné čísla a v prírode už vidno prvé Snežienky či Krokusky. Naše telo a myseľ nás začnú prirodzene ťahať von a odporovať neodporúčam. A ak už stráviť čas „doma“ rozhodne sa zíde mať po ruke nádherné wellness centrum.

A preto keď uvažujem nad týmito indíciami celá moja pozornosť je smerovaná na dnešného SK KONGRES partnera. Pozývame Vás do …

HOTEL BYSTRÁ***

78 PEVNÝCH LÔŽOK | 2 KONFERENČNÉ PRIESTORY | WELLNESS CENTRUM

UBYTOVANIE

Na výber máme z viacerých typov izieb no spoločným znakom je maximálne pohodlie a útulný interiér s nádychom elegancie. Či už sa ubytujeme v Štandardnej izbe, Lux izbe alebo Apartmáne vždy budeme mať všetko po ruke a na „skok“ od izby.

GASTRONÓMIA

K firemnej akcii neoddeliteľne patrí kvalitná strava. Reštaurácia a zimná záhrada ulahodia všetkým milovníkom dobrého jedla. Popri tradičných slovenských jedlách nájdeme aj delikatesné lahôdky pripravované hotelovým šéfkuchárom.

TEAMBUILDING

Či už sa rozhodnete pre outdoor alebo indoor teambuilding šikovný personál Vám s ochotou pomôže naplánovať všetky detaily podujatia. Treba si priznať, že niektoré časti sa plánujú skoro samé, keď máte k dispozícii wellness centrum na rozlohe 2000 m2. Ale múdri manažéri sa nespoliehajú iba na svoju „vlajkovú loď“ a vedia, že úspech Vášho podujatia závisí aj od „menších sprievodných člnov“.

HOTEL BYSTRÁ***

K VAŠIM SLUŽBÁM!

+421 (0) 48 6195 253

sales@hotelbystra.sk