Regióny Liptov a Orava sú ľahko prístupné z každého kúta krajiny a poskytujú široké možnosti pre pobyt v prírode, športové vyžitie či poznávanie historických a kultúrnych pamiatok. Zorganizovať profesionálne školenie, kongres, pracovné rokovanie či teambuildingovú aktivitu už nie je žiadny problém. Ľahko dostupná lokalita uprostred Slovenska, ponúka možnosť ubytovania, cateringu, a ďalšie technické a organizačné zabezpečenie. Toto všetko je pre klientov k dispozícii v našich troch hoteloch v regiónoch Oravy a Liptova, v rámci spoločného projektu Spájame Slovensko.

Hotel Park**** v Dolnom Kubíne

MODERNE VYBAVENÝ Hotel PARK**** je zrekonštruovaný hotel v centre mesta Dolný Kubín na brehu Oravy s multifunkčnými priestormi, skvelou kuchyňou, a letnou záhradou. Ponúka nadštandardné služby , ktoré potešia aj náročných hostí. Vysokou ubytovacou kapacitou a skvelou dispozíciou je ideálnym miestom pre viacdňové konferencie a firemné stretnutia. Po náročnom dni oceníte dvojpodlažné wellness centrum s bazénom, alebo drink na letnej terase na nábreží rieky Orava.

Ak túžite po aktívnom oddychu v nočnom bare si môžete užiť bowling s pohárom vychladeného sektu v ruke. Hotel svojou polohou umožňuje klientom okrem absolvovania pracovných stretnutí a rokovaní, aj relax a aktívne vyžitie v nedotknutej prírode, ktorá je všade navôkol, a okolie s kultúrno – historickými pamiatkami.

Hotel disponuje veľkou kongresovou sálou, ktorá ponúka až 200 miest. Miestnosť je plne klimatizovaná a jej súčasťou je plne funkčný bar. Ku kongresovej miestnosti je k dispozícii vonkajšia terasa, ktorá ponúka výhľad na panorámu mesta Dolný Kubín. Hotel ponúka ďalších 5 variabilných kongresových priestorov vhodných na menšie firemné akcie prípadne viacerých súčasne prebiehajúcich firemných stretnutí.

Pre viacdňové konferencie, hotel ponúka 166 pevných lôžok v komfortne vybavených 80 izbách a 3 apartmánoch.

Hotelová reštaurácia ponúka gastronomický zážitok v príjemnom prostredí. Nový šéfkuchár Stanislav Bajči zostavil A‘ LA CARTE s použitím kvalitných surovín tak, aby sa prepojením ich vlastností dosiahla dokonalá chuť a pri stolovaní hostia prežili gastronomický zážitok.

Viac info si môžete pozrieť tu